lördag 28 mars 2009

Vänner med talang!

Ibland kan jag bli så otroligt avundsjuk när jag inser hur otroligt duktiga människor som jag känner/känt är.

Men på senare tid har jag verkligen glatt mig med andras framgångar.
På riktigt alltså!
Jag kan känna en stor och innerlig glädje när det går bra för andra, och det är fan stort!

Jag kanske är vuxen nu! :)

http://www.myspace.com/martin9291 Min otroligt duktiga vän Martin, som jag värderar otroligt högt. Är så glad att ha honom som vän. Så sjukt duktig att jag har svårt att fatta det!

http://hem.bredband.net/danilostankovic/undersida_info.html Danilo som jag iofs inte umgås med längre, men jag håller mig ständigt uppdaterad genom hans morföräldrar som jobbar frivilligt hos oss. Har haft enorm talang ända sen jag lärde känna honom på högstadiet.

http://www.beckmans.se/helena-svensson/ Helena som gick i min klass under gymnasiet. Det var nyligen en artikel om Helena i tidningen om hennes vackra grafiska tyger.

http://nojesguiden.se/artikel/baest-just-nu-naemi-pebaque
http://www.myspace.com/liechtensteinia Naemi Pebaqué, en av mina bästa vänner under högstadiet. Ska ut på USA-turné nu till våren! Helt galet kul! Vi har inte heller så mycket kontakt nu, bara över facebook, men Naemi och hennes bror Diego är en sånna där människor som jag alltid kommer tycka om, no matter what.

http://www.gentletouch.se/ Min fd klasskamrat Gustavs band som det går jättebra för!

http://www.youtube.com/watch?v=9zQ8bQWQHDM min vän Mehdis band som varit ganska stora ganska länge nu och far på turné kors och tvärs i världen. Hur duktig som helst och också en sån där människa jag tycker riktigt mycket om, även om kantakten är sporadisk. Men nu på senare tid har vi skärpt oss och börjat snacka igen.

Detta är vänner som valt den estetiska banan på ett eller annat sätt, det finns naturligtvis vänner som lyckats otroligt bra på andra områden som jag är precis lika glad för!

Men visst är dom otroliga allihopa?! <3

Inga kommentarer: